Har du et ønske om å spise godt, sunt, bærekraftig og mer hel plantemat - samtidig som du har sensitiv mage og trenger FODMAP redusert kost? Da er dette bloggposten for deg! La deg inspirere av all den gode maten fra planteriket!
Her er det bare noen få ingredienser, og selv om den smaker helt fantastisk i all sin enkelhet, kan den også varieres på mange måter. Så godt kan store mengder grønnsaker smake..
Jeg har visst hatt en oppfatning om at pizza _må_ ha ost på seg for å smake godt, men det stemmer altså ikke. Denne pizzaen har bunn av speltsurdeig for å passe inn i et lav FODMAP kosthold, men kan fint lages med vanlig bunn hvis du tåler det.
Mmmm... det er ikke mye som kan måle seg med ekte, indisk mat. Nesten alt kan gjøres om til lav FODMAP. Dette smaker autentisk, og sødmen fra gulrøttene passer perfekt til krydderne. Og med så mye gulrøtter og kryddere er dette rene antioksidant-bomben!
Det finnes en linsetype som har vært så grei å ikke danne en masse FODMAP karbohydrater som skaper problemer for oss med sensitive mager. Chana Dal. Masse smak, masse næring!
Comments
Post a Comment