Her med rester av lammestek |
Restecurry
2 løk i tynne skiver
2 fedd hvitløk i tynne skiver
Ca 2 ts revet ingefær
2 ss kokosolje (smør eller annen nøytral olje går også fint)
1 boks kokosmelk (ikke light)
1-2 ts malt cumin
1 ts malt koriander
1 ts gurkemeie
1 ts garam masala
Ca 1/2 ts salt og et par runder med pepperkverna
Frisk koriander
Båter av lime
Fres løk og hvitløk og ingefær i oljen på middels varme i et par minutter, rør om mens du steker og pass på at det ikke brunes. Tilsett cumin, koriander, gurkemeie og garam masala og fres i et par minutter til. Tilsett kokosmelk, salt og pepper, og la surre i fem minutter under lokk. Tilsett kjøttet og la det surre med en liten stund til det har blitt gjennomvarmt. Smak til med mer salt hvis det trengs, og servér med frisk koriander og lime.
Med rester av langstekt kylling |
Comments
Post a Comment