Har du kjøttrester fra en langstekt kylling eller en høne du har kokt kraft på, er du heldig! Da kan du nemlig lage denne enkle, men - mmmmmmm - så gode påleggsalaten på null, komma niks.
Spicy currysalat
Ca. 150 gram kylling / hønsekjøtt, grovhakket
4 ss majones
1 ss sterkt currypulver (sjekk at det er fritt for løk/hvitløk)
1 ts sambal olelek (sterk chilisaus)
Litt limesaft
Nykvernet pepper
Litt av det grønne fra vårløk eller purre
Bland godt sammen, smak til med pepper og limesaft. Smør tykt på skiver av surdeigsbrød av spelt.
Spicy currysalat
Ca. 150 gram kylling / hønsekjøtt, grovhakket
4 ss majones
1 ss sterkt currypulver (sjekk at det er fritt for løk/hvitløk)
1 ts sambal olelek (sterk chilisaus)
Litt limesaft
Nykvernet pepper
Litt av det grønne fra vårløk eller purre
Bland godt sammen, smak til med pepper og limesaft. Smør tykt på skiver av surdeigsbrød av spelt.
Noen få gode ingredienser, vips så har du bedre påleggsalat enn det som kan kjøpes for penger.. |
Comments
Post a Comment