Grillsesong. Er du en av de som løper rundt og organiserer 75% av måltidet mens din bedre halvdel med den største selvfølgelighet trakterer grillen og skaffer proteindelen av middagen til veie? Og høster all berømmelsen i samme slengen? Her er blogginnlegget for deg! Ikke noe galt med grillede maiskolber og en grønn salat, bevares, men forandring fryder. Her er noen av mine grilltilbehør-favoritter - så godt at ingen etterpå husket hva som faktisk lå på grillen..
Lavterskelkokkelering i høy fart! For de med kranglete mager - hvis du bytter ut vanlig makaroni med glutenfri, og kremfløte med laktosefri matfløte, blir gratengen glutenfri, laktosefri og lav FODMAP. Dette er en fiskegrateng for de med bedre smaksløker enn tid, og som ikke vil at matindustrien skal sette standarden. Å forberede gratengen er virkelig gjort på 5 minutter, og mens den steker kan du jo gjøre noe annet. Du bruker kun én bolle til å blande i og én form til å steke i. Trikset her er at fløten og vannet som fisken vanligvis slipper fra seg når den blir kokt brukes her til å "koke" makaronien i, så man slipper å gjøre begge deler på forhånd. Funker som bare det. Smaker fantastisk gjør det også! Kan fint lages ferdig på kvelden eller helgen når du har bedre tid, og bare varmes til middag. Ekspress fiskegrateng 2 egg, pisket. Halvparten av det grønne på en purre, skåret i tynne skiver. 2 dl kremfløte 2 dl makaroni Ca. 400 gram filét av fersk fisk (laks
Comments
Post a Comment