 |
Asså, hvem trenger tortilla? |
Jeg må sende en takk til evolusjonen for å ha sendt oss høna og egget, jeg blåser i hva som kom først. Vet jammen ikke hva jeg skulle gjort uten dem begge. En takk til lillesøster Hanne også, som satte meg på denne idéen. Omelettrull (prøver å ikke anglifisere språket for mye, men mange vil sikkert kalle dette en wrap..) er en super erstatning for tortilla, det smaker minst like godt, og er mye sunnere. Super lunsjmat, man kan lage flere i samme slengen og ha i kjøleskapet - bare å legge på noe pålegg, rulle sammen og ta med på jobb. Her får du en variant med laks, men det er bare fantasien som setter grenser. Prøv for eksempel tomat, vårløk, koriander og cheddar eller skinke, kremost og paprika.
Omelettrull med laks, dill og avokado
Litt røkelaks
Dill
1/2 avokado i skiver
Pepper og lime
Egget piskes sammen med 1 ss vann. Stek på middels varme i litt smør i ett minutt eller to, til den har blitt litt gylden og har stivnet. Snu, og stek i ett minutt til. Pass på at det ikke blir for varmt, de må ikke svis og bli tørre. Vil du ha flere, gjentar du bare prosessen. Kan oppbevares i kjøleskap i et par dager, jeg legger bakepapir mellom og pakker inn i plastfolie.
Så er det bare å legge på røkelaks, masse dill og noen skiver avokado. Litt grovmalt pepper og en sprut lime hvis du har. Rull i vei.
Comments
Post a Comment