Mange gode ting har blitt til ved et uhell. Penicillin, for eksempel. Her er flere eksempler, hvis man skal tro alt man leser. Mannen skulle lage sjokoladeglasur, og kom i skade for å koke glasuren til sjokoladen skilte seg, og vi hadde en stor, brun klump med fett rundt oppi kjelen.. litt synd å kaste så mye god sjokkis, så jeg prøvde meg på et stunt. Det gikk forbausende bra. Nå kommer nok ikke disse muffinsene til å ha like stor betydning som penillinet, men de er ganske fantastisk gode til å være et uhell, spør du meg. Tror oppskriften funker uten å koke ihjel sjokoladen også.
Hell i uhell - sjokolademuffins (10 stk)
1 dl kremfløte
125 gram mørk kokesjokolade
3 egg
3 dl mandelmel
150 gram sukker
50 gram smeltet smør
Noen få chocolate chips til pynt
Kok opp fløten og smelt sjokoladen ned i fløten. Avkjøl. (Dette er nå en sjokoladeglasur, hvis du trenger den til noe en gang) Pisk egg og sukker til eggedosis. Ha i sjokoladeblandingen, smør og mandelmel, hell i muffinsformer i et muffinsbrett. Ha på et par, tre chocolate chips på hver, og stek på 190 grader i ca 15 minutter.
Comments
Post a Comment