Dette er en av mine oppskrifter som er så enkle å lage og som gir så bra resultat at det føles nesten som juks. Du får utrolig mye kokkekred for denne! Her er den presentert oppå en salat, men gjør seg like bra med grønnsaksmiks til, oppå et knekkebrød med for eksempel litt avokado og et par cherrytomater, eller inni en omelettrull. Jeg liker best å bruke skinnfrie og utbenede kyllinglår, for de er mer smakfulle, billigere og steker ikke så lett tørre som kyllingbryst.
Honning & sennepsglasert kylling
2 kyllinglår
1 ss olivenolje
2 ss grov dijon sennep
2 ss flytende honning
Salt & pepper
Fres kylinglårene i olje på middels varme. Brun dem på begge sider, skru ned varmen, ha over honning, sennep, salt og pepper og stek videre i et par minutter på hver side. Ta ut av pannen, skjær i skiver og ha tilbake i pannen så de kan suge til seg den gode sausen og gjøre seg helt ferdige om de fortsatt er litt rosa i midten.
This comment has been removed by a blog administrator.
ReplyDelete