Denne salaten er en så enkel vei til øyeblikkelig kjøkkenkred og -suksess at det føles nesten som juks. Synes du det er vanskelig å få has på mangoen uten at det meste blir igjen i skallet eller bare som en våt suppe på fingre og skjærefjøl? Da må du se dette trikset! Det neste trikset er at avokadoen og mangoen må være passe modne. Kjøp inn i god tid, og la ligge og modne sammen med epler eller pærer til de er faste, men myke. Mango og avokado er en super kombinasjon, og dette er en næringsbombe av en salat. Passer til alt av kjøtt og fisk, eller bare for seg selv. Noen få, gode ingredienser, og maten lager all magien selv. Fantastisk.
Mango- og avokadosalat
1 moden avokado, rutet opp med kniv og skrapt ut med en skje
1 moden mango, skåret i terninger
Litt (masse) frisk koriander
Saften av en kvart lime
Et lite dryss maldonsalt
Bland alt sammen og servér. Tåler ikke å oppbevares, så det er bare å spise opp.
Comments
Post a Comment