Browniebiter
2 store egg
200 gram mørk sjokolade (70%)
150 gram sirup
100 gram kviteseidsmør (eller vanlig)
50 gram kokosmelk
50 gram kokosmel
Sett ovnen på 170 grader. Kle en liten springform eller en liten langpanne med bakepapir. Hakk all sjokoladen. Smelt smør på svak varme, ta kjelen av platen og tilsett sirup og halvparten av sjokoladen. Rør godt til sjokoladen er smeltet. Pass på at kjelen ikke er særlig varm lenge før du tilsetter eggene etter etter ett, og visper dem godt inn. Da skal du se at røren blir tykk. Tilsett nå halvparten av den resterende sjokoladen. Tilsett kokosmelk og kokosmelk, og hell røren i formen. Dryss det siste av sjokoladen på toppen. Stek nederst i ovnen i 30 min. Da er den fortsatt helt skjelven på midten. Slå av varmen og la den stå på ettervarmen til ovnen er kald. Da bør den være fast. La avkjøle, og sett så i kjøleskap. Når den er avkjølt kan du skjære den i ruter og gi etter for opparbeidet kakeappetitt. Smaker ennå bedre med espresso til.
Sjokoladen på toppen smelter ned i kaken... |
Comments
Post a Comment